Завершення випуску паперових Реєстраторів серій КС1, КС2 та РП160.

ТОВ “ЛПЗ” з 2020 року завершує випуск паперових Реєстраторів серій КС2, КС1 та РП160. Наше підприємство останнє з підприємств приладобудування на теренах СНД, яке до 2019 року підтримувало виробництво приладів контролю та реєстрації даних з механічною паперовою реєстрацією серій КС1, КС2 та РП160.  Ці прилади випускались практично 50 років і на сьогодні і морально і фізично застаріли. Ще деякий час ми випускатимемо запчастини до приладів цих серій.

Але науково-технічний прогрес висуває нові вимоги по точності, швидкодії, надійності, інтерфейсам зв’язку, інтеграції в комп’ютеризовані системи АСУТП та SCADA,  тощо, які вже неможливо реалізувати на старій елементній базі.

Нами розроблено та успішно проведені випробовування та вже відвантажено споживачам першу партію нової лінійки одноканальних Реєстраторів серії В4, яка разом з багатоканальними Реєстраторами серії R10 повністю перекриває та значно перевищує технічні характеристики всіх модифікацій паперових Реєстраторів серій КС1, КС2 та РП160. Застосування сучасних спеціалізованих аналогово-цифрових перетворювачів фірми Analog Devices та мікропроцесорів фірми Atmel разом з спеціалізованим програмним забезпеченням дозволило вивести Реєстратори серій B4 та R10 на найвищий технічний рівень та успішно застосовуватись на промислових підприємствах всіх видів діяльності від харчової до металургії та енергетики.

Ще раз віддамо шану ветеранам, але відкриваємо дорогу новим сучасним та перспективним виробам.

Оновлення всієї лінійки промислових Реєстраторів з 2020 року