Нові уніфіковані модулі відеографічних Реєстраторів серій R та В.

Беззаперечний успіх приладів серій КС1, КС2, КС3 та КС4, що більше 40 років експлуатуються у всіх галузях промисловості, полягав в повній уніфікації основних вузлів.

Слідуючи цьому принципу нами розроблено та розпочато випуск лінійки уніфікованих змінних модулів.

Тепер всі модулі нових серій відеографічних Реєстраторів взаємозамінні по конструкції та інтерфейсам: як для одноканальних серії В4 так і для багатоканальних серій R5, R10L, а в перспективі и R10X, R12.

Модулі універсальних аналогових входів МА1, МА2, МА4.

Модуль МА1

Модуль МА4

Цей модуль випускається в 1, 2 та 4-х канальному варіантах виконання. Його особливості: точність вимірювання від 0,05%, висока завадостійкість (для АЕС) та наявність вбудованих гальванічно розв’язаних джерел живлення первинних давачів +24В для кожного каналу.

Модулі універсальних аналогових входів МВ1, МВ2, МВ4, МВ6.

Модуль МВ1

Варіанти виконання: 1, 2, 4 та 6-ти канальні без джерел живлення первинних давачів. Точність вимірювання від 0,05%. Загальнопромислове виконання.

Модуль універсального аналогового входу комплексної взаємоіндукції ММ1.

Модуль MM1

Одноканальний модуль для підключення давачів типу ДМ3583, МЭД та ін. з диференційно-трансформаторним вихідним сигналом.  Точність вимірювання від 0,15% (по калібруванню) для всіх типів давачів на довгих лініях до 1200 м (що вдалось реалізувати ох як непросто).

Модулі реле MR1, MR2, MR4, MR8.

Модуль MR4

Варіанти виконання: 1, 2, 4 та 8 каналів релейної сигналізації “сухий контакт” 220В/5А.

 

Крім цього в розробці модулі універсальних аналогових виходів MO та дискретних входів MD. Але про це згодом.