Повідомлення про модернізацію Реєстраторів R10

ТОВ «ЛПЗ» в серпні-вересні 2018 р. по результатах 5-и річного досвіду експлуатації Реєстраторів R10 та, спираючись на дані форуму спеціалістів фірми «Atmel», були проведені масштабні досліджені та усунуті потенційні причини збоїв Реєстраторів R10 після перерви в їх роботі.

Під час роботи Реєстратора R10 управляюча програма перевіряє та виправляє всі можливі збої та помилки, але вони могли накопичуватись у внутрішній пам’яті процесора, яка живиться резервним живленням і, після перезавантаження Реєстратора, перешкоджали наступному запуску управляючої програми.

ТОВ «ЛПЗ» для усунення даного дефекту проведено модернізацію модуля процесора МПР3 та корекцію управляючої програми до версії 1.8.3.

Для усунення причин накопичення помилок додатково проведено модернізацію модулів аналогових входів МАВ (3 покоління) та модулів релейної сигналізації MRD в частині підвищення завадостійкості при роботі в екстремально важких умовах: дія максимально можливої завади загального та нормального виду і одночасна комутація до 8 кВт активного навантаження кожним модулем реле (одномоментне створення потужної електричної дуги на всіх контактах реле).

Випробовування Реєстратора R10 на одномоментну комутацію потужності 8 кВт одним модулем релейних виходів

Дана модернізація за останній місяць випробувана на більш ніж на 20 нових Реєстраторах та декількох повернутих від споживачів і усуває всі відомі потенційні причини виникнення збоїв та відмов.

В зв’язку з цим звертаємось до споживачів з пропозицією в рамках гарантійного та післягарантійного сервісного обслуговування при необхідності звернутись на завод-виробник для обговорення термінів повернення Реєстраторів R10 для проведення модернізації.

Орієнтовний термін проведення робіт та проведення додаткових випробовувань – 5 робочих днів на один прилад.